Finland  Finland

Phi Phi Banyan Villa

Phi Phi Banyan Villa on 3,5 tähden hotelli, lähellä Tonsai rantaa. Hotel on rantahotelli ravintola, Tonsai Seafood jotka aina palvelevat sekä herkullista thaimaalaista ja kansainvälistä ruokaa. Meidän kuntosali ovat merelle päin ja annetaan ilmastointi ja nykyaikaiset laitteet. Phi Phi Banyan Villa tarjoaa myös hygieeninen uima-allas ja baari.

Phi Phi Banyan Villa, voit saapua 8 minuutin kävelymatkan päässä Tonsai laiturilta kun olemme sijaitsevat keskustassa Phi Phi markkinoiden ja kaupunki.

Huoneet ovat pääosin luokiteltu näkymät puutarhaan ja merinäköala (terassilta avautuu).Huoneet ovat viihtyisiä ja tarjoavat seuraavat mukavuudet.
- Ilmastointilaite;
- Kuuma ja kylmä suihku;
- Mukavuudet kylpyhuoneessa, ja
- Huoneiden välillä puhelimeen

Meillä on kahden hengen, kahden ja kolmen hengen vuodetta. Emme kuitenkaan pysty vahvistamaan "sänkyyn tyyppi", mutta onnistumme meidän parhaansa. Tämä vaatimus riippuu saatavuudesta.

Erittäin suuren kysynnän sesonkiaikana (marraskuu-maaliskuu), varhainen varaus on erittäin suositeltavaa. Voit varata suoraan painiketta.


English Israel Australia Austria Singapore HongKong Taiwan Malaysia Arab Czech Brazil Finland Sweden Norway Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey VietNam China Korea Japan Thai Switzerland