Norway  Norway

Phi Phi Banyan Villa

Phi Phi Banyan Villa er 3.5-stjerners hotellet, i nærheten av Tonsai strand. Hotellet har en restaurant ved stranden, Tonsai Seafood som alltid serverer både deilig thailandsk og internasjonal mat. Vårt treningsrom er vendt mot havet og ga i air-condition og moderne utstyr. Phi Phi Banyan Villa tilbyr også en hygienisk svømmebasseng og bassengbar service.

Til Phi Phi Banyan Villa, kan du ankomme i løpet av 8 minutter til fots fra Tonsai brygga som vi ligger i sentrum av Phi Phi-markedet og byen.

Rommene er i hovedsak kategorisert i hage og havutsikt (fra terrassen). Rommene er komfortable og har følgende fasiliteter.
- Air condition;
- Varm og kald dusj;
- Bekvemmeligheter på badet, og
- Rom til rom telefon

Vi har tomannsrom, dobbeltrom og tremannsrom senger. Men vi er ikke i stand til å bekrefte 'type seng ", men vi skal klare vår beste innsats. Dette kravet er avhengig av tilgjengelighet.

På grunn av stor etterspørsel i høysesongen (november - mars), er tidlig booking sterkt anbefales. Du kan bestille direkte via knappen nedenfor.


English Israel Australia Austria Singapore HongKong Taiwan Malaysia Arab Czech Brazil Finland Sweden Norway Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey VietNam China Korea Japan Thai Switzerland