Netherlands  Netherlands

Phi Phi Banyan Villa

Phi Phi Banyan Villa is 3,5 sterren hotel, in de buurt Tonsai strand. Hotel heeft een restaurant aan het strand, Tonsai Vis en zeevruchten die altijd dienen zowel heerlijke Thaise en internationale gerechten. Onze fitnessruimte zijn uitzicht op de oceaan en wordt geleverd in airconditioning en moderne apparatuur. Phi Phi Banyan Villa biedt ook een hygiënische zwembad en zwembad bar.

Binnen 8 minuten naar Phi Phi Banyan Villa, kunt u lopen van het Tonsai pier. Het hotel is gelegen in het centrum van Phi Phi de markt en de stad.

De kamers zijn in de eerste plaats onderverdeeld in uitzicht op de tuin en uitzicht op zee (vanaf het terras). De kamers zijn comfortabel en bieden de volgende voorzieningen.
- Airco;
- Warm & koud douche;
- Voorzieningen in de badkamer, en
- Kamer tot kamer telefoon

We hebben twee-, twee-en driepersoonskamers bedden. We zijn echter niet in staat om 'bed type "te bevestigen, maar we zullen beheren op ons best te doen. Deze eis is afhankelijk van beschikbaarheid.

Vanwege de zeer grote vraag in het hoogseizoen (november - maart), is vroeg boeken sterk aanbevolen. U kunt direct onder reserveren via de knop.


English Israel Australia Austria Singapore HongKong Taiwan Malaysia Arab Czech Brazil Finland Sweden Norway Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey VietNam China Korea Japan Thai Switzerland